Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Rețete ușor de făcut pentru drumeții sau picnic

Cum să-ți faci viața mai ușoară atunci când mergi în drumeție

Gătitul este ușor la iarbă verde... când ai conservele potrivite. Odată cu vacanța de vară, încep și ieșirile la iarbă verde. Problema principală: ce mâncăm?

Pentru mese gustoase, te poți baza întotdeauna pe conserve. Iată o listă cu câteva dintre cele mai potrivite conserve și câteva rețete de pus în practică. Cele mai potrivite conserve pentru picnic sau drumeție:

J Legume: culese când sunt coapte și puse repede în conservă, fasolea verde, mazărea, ciupercile, sfecla roșie, porumbul, sunt spornice și pline de savoare. Poți descoperi la Bonduelle conserve de legume gătite la abur, legume cu zeamă sau deja scurse, atât monolegume, cât și mixuri de legume.

J Leguminoase: deja înmuiate și gătite, pot fi preparate imediat. Năutul, lintea, fasolea albă sau roșie, printre altele, sunt bogate în proteine.

J Legume gătite: cușcușul sau legumele înăbușite sunt ideale pentru o masă caldă. Cât despre conservele de roșii, se pot transforma foarte ușor într-un sos savuros, într-o tigaie încinsă, cu puțin ulei și usturoi. –

J Conservele de pește: ton, sardine, macroul și somonul se potrivesc de minune în orice salată sau sandviș.

 

3 Rețete delicioase, cu ingrediente din conservă

1. Hummus: tradițional pe bază de năut, acest delicios preparat din Orientul Mijlociu poate fi obținut și din fasole albă sau roșie, sau chiar din sfeclă din conservă. Pisează-le în presa de usturoi, pune puțin ustoroi mărunțit pe deasupra, adaugă puțin sos tahini (piure de susan păstrat la temperatura camerei), suc de lămâie, ulei de măsline și condimente. Poți servi pe o felie de pâine, cu grisine, ori legume.

2. Mixuri de salată: legumele au un loc important în salatele echilibrate, cum ar fi cea Mexicană, care combină fasolea roșie cu porumbul și legume fresh (avocado, roșii, ardei, ceapă roșie), coriandru, ulei de măsline și condimente. Poți încerca și alte combinații, cum ar fi sfeclă roșie cu porumb și ton, acrite ușor cu oțet.

3. Tortilla umplută: tortilliile mexicane și pitele pot fi depozitate cu ușurință fără să ocupe mult spațiu și pot înlocui farfuriile pentru a te bucura de o masă cu prietenii. Unge lipia cu hummus, adaugă legume coapte și fresh, brânză și chiar câteva felii de carne la grătar dacă ai un grill la îndemână!

 


Rețete care te-ar putea interesa

Salată mexicană cu orez
Salată mexicană cu orez

O rețetă pregătită de Jamila!

8 persoane 15-30 min Simplu
Supă de legume și piept de pui
Supă de legume și piept de pui

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane sub 15 min Simplu
Heringi în ulei
Heringi în ulei

Cel mai popular aperitiv polonez.

5 persoane peste 45 min Simplu
Rulouri din știucă cu mix de legume Bonduelle în aspic
Rulouri din știucă cu mix de legume Bonduelle în aspic

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

4 persoane peste 45 min Simplu
Rețete ușor de făcut pentru drumeții sau picnic

Cum să-ți faci viața mai ușoară atunci când mergi în drumeție

Gătitul este ușor la iarbă verde... când ai conservele potrivite. Odată cu vacanța de vară, încep și ieșirile la iarbă verde. Problema principală: ce mâncăm?

Pentru mese gustoase, te poți baza întotdeauna pe conserve. Iată o listă cu câteva dintre cele mai potrivite conserve și câteva rețete de pus în practică. Cele mai potrivite conserve pentru picnic sau drumeție:

J Legume: culese când sunt coapte și puse repede în conservă, fasolea verde, mazărea, ciupercile, sfecla roșie, porumbul, sunt spornice și pline de savoare. Poți descoperi la Bonduelle conserve de legume gătite la abur, legume cu zeamă sau deja scurse, atât monolegume, cât și mixuri de legume.

J Leguminoase: deja înmuiate și gătite, pot fi preparate imediat. Năutul, lintea, fasolea albă sau roșie, printre altele, sunt bogate în proteine.

J Legume gătite: cușcușul sau legumele înăbușite sunt ideale pentru o masă caldă. Cât despre conservele de roșii, se pot transforma foarte ușor într-un sos savuros, într-o tigaie încinsă, cu puțin ulei și usturoi. –

J Conservele de pește: ton, sardine, macroul și somonul se potrivesc de minune în orice salată sau sandviș.

 

3 Rețete delicioase, cu ingrediente din conservă

1. Hummus: tradițional pe bază de năut, acest delicios preparat din Orientul Mijlociu poate fi obținut și din fasole albă sau roșie, sau chiar din sfeclă din conservă. Pisează-le în presa de usturoi, pune puțin ustoroi mărunțit pe deasupra, adaugă puțin sos tahini (piure de susan păstrat la temperatura camerei), suc de lămâie, ulei de măsline și condimente. Poți servi pe o felie de pâine, cu grisine, ori legume.

2. Mixuri de salată: legumele au un loc important în salatele echilibrate, cum ar fi cea Mexicană, care combină fasolea roșie cu porumbul și legume fresh (avocado, roșii, ardei, ceapă roșie), coriandru, ulei de măsline și condimente. Poți încerca și alte combinații, cum ar fi sfeclă roșie cu porumb și ton, acrite ușor cu oțet.

3. Tortilla umplută: tortilliile mexicane și pitele pot fi depozitate cu ușurință fără să ocupe mult spațiu și pot înlocui farfuriile pentru a te bucura de o masă cu prietenii. Unge lipia cu hummus, adaugă legume coapte și fresh, brânză și chiar câteva felii de carne la grătar dacă ai un grill la îndemână!