Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Meniul lunii de la Legumis by Bonduelle? Gustări rapide!

Datorită faptului că petrecem mai mult timp în aer liber, vara este anotimpul în care gustările sunt preferatele noastre. Descoperă rețetele noastre, în care legumele sunt la loc de cinste!

Bruschete cu brânză la grătar


Câțiva morcovi, castraveți și un bol cu roșii cherry, alături de hummus ori alte leguminoase (linte, fasole albă), sunt elementele de bază ale unui aperitiv. 

Ușor de servit, toate rețetele cu pâine toast, bruschete sau sandviș sunt, de asemenea, binevenite! Bruschetele cu legume și brânză de capră pun focusul pe vinete și zucchini. 

Printre cele mai simple rețete și pentru care avem tot timpul ingrediente la îndemână, îți recomandăm brânza la grătar. Un aperitiv delicios și surprinzător, este ușor de tăiat în bucăți și de servit cu mâna. Chiar dacă alegi varianta clasică, cu brânză și șuncă, ori cu felii de zucchini și morcov precum în rețeta noastră, va fi îndrăgit de toți invitații. Ca să-ți fie și mai ușor, le poți prepara din timp și le poți încălzi înainte de a le servi. 

Un alt preparat foarte îndrăgit este hot dog-ul, pe care îl poți servi în varianta clasică, cu muștar și ketchup sau poți încerca varianta vegetariană folosind rețeta noastră cu morcov, unde morcovii rumeniți înlocuiesc cu succes carnea. 

Pateuri, papanași sau clătite

Un alt aperitiv delicios ar putea fi format din pateuri, papanași sau clătite. 

Un mod foarte simplu de a transforma legumele într-un preparat crocant! Cartoful este un ingredient de bază: zdrobit, amestecat cu alte legume (zucchini, broccoli, fasole, etc.), cu un ou și puțin cașcaval sau parmezan, dat prin pesmet și prăjit în ulei, va avea întotdeauna o textură deosebită, crocantă la exterior și pufoasă la interior. 

Papanașii pot fi serviți cu mâna sau cu furculița, în funcție de preferință, iar cel mai potrivit amestec este format din cartof cu dovlecei zucchini sau cartof și varză ori conopidă... 

Dacă îți plac clătitele, cu siguranță îți vor plăcea gratinate cu morcov și fasole. Le poți asezona cu bacon și avocado sau în varianta dulce, cu salată de fructe. Aceste clătite vor deveni în scurt timp preferatele tale pentru brunch sau aperitiv! 


Rețete care te-ar putea interesa

Supă mexicană cu porumb
Supă mexicană cu porumb

Sezonul rece este perfect pentru a „testa” în bucătărie cele mai bune supe. Dacă ești în căutarea unei noi rețete, ce spui de supa mexicană cu porumb?

4 persoane 30-45 min Mediu
Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă de prepeliță
Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă de prepeliță

O rețetă delicioasă pentru întreaga familie.

4 persoane 30-45 min Simplu
Curcan cu sfeclă roșie
Curcan cu sfeclă roșie

Un preparat festiv. Curcanul călit în tigaie este acompaniat de o garnitură cremoasă de spanac și de o salată-sos fresh. Sfecla roșie este "cireașa de pe tort" a preparatului, aducând un plus de savoare și culoare în farfurie

2 persoane 30-45 min Mediu
Mâncare de fasole cu bacon și ierburi aromatice
Mâncare de fasole cu bacon și ierburi aromatice

O rețetă simplă și gustoasă de mâncare de fasole albă boabe cu felii subțiri de bacon și verdeață

4 persoane peste 45 min Simplu
Meniul lunii de la Legumis by Bonduelle? Gustări rapide!

Datorită faptului că petrecem mai mult timp în aer liber, vara este anotimpul în care gustările sunt preferatele noastre. Descoperă rețetele noastre, în care legumele sunt la loc de cinste!

Bruschete cu brânză la grătar


Câțiva morcovi, castraveți și un bol cu roșii cherry, alături de hummus ori alte leguminoase (linte, fasole albă), sunt elementele de bază ale unui aperitiv. 

Ușor de servit, toate rețetele cu pâine toast, bruschete sau sandviș sunt, de asemenea, binevenite! Bruschetele cu legume și brânză de capră pun focusul pe vinete și zucchini. 

Printre cele mai simple rețete și pentru care avem tot timpul ingrediente la îndemână, îți recomandăm brânza la grătar. Un aperitiv delicios și surprinzător, este ușor de tăiat în bucăți și de servit cu mâna. Chiar dacă alegi varianta clasică, cu brânză și șuncă, ori cu felii de zucchini și morcov precum în rețeta noastră, va fi îndrăgit de toți invitații. Ca să-ți fie și mai ușor, le poți prepara din timp și le poți încălzi înainte de a le servi. 

Un alt preparat foarte îndrăgit este hot dog-ul, pe care îl poți servi în varianta clasică, cu muștar și ketchup sau poți încerca varianta vegetariană folosind rețeta noastră cu morcov, unde morcovii rumeniți înlocuiesc cu succes carnea. 

Pateuri, papanași sau clătite

Un alt aperitiv delicios ar putea fi format din pateuri, papanași sau clătite. 

Un mod foarte simplu de a transforma legumele într-un preparat crocant! Cartoful este un ingredient de bază: zdrobit, amestecat cu alte legume (zucchini, broccoli, fasole, etc.), cu un ou și puțin cașcaval sau parmezan, dat prin pesmet și prăjit în ulei, va avea întotdeauna o textură deosebită, crocantă la exterior și pufoasă la interior. 

Papanașii pot fi serviți cu mâna sau cu furculița, în funcție de preferință, iar cel mai potrivit amestec este format din cartof cu dovlecei zucchini sau cartof și varză ori conopidă... 

Dacă îți plac clătitele, cu siguranță îți vor plăcea gratinate cu morcov și fasole. Le poți asezona cu bacon și avocado sau în varianta dulce, cu salată de fructe. Aceste clătite vor deveni în scurt timp preferatele tale pentru brunch sau aperitiv! 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.