Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cum să păstrezi frigiderul și cămara ordonată cu Legumis by Bonduelle

„Frigider ordonat”, „organizare frigider”, „depozitare alimente” sunt expresii foarte folosite în motoarele de căutare, ceea ce ne demonstrează câtă bătaie de cap generează acest subiect. În același timp, depozitarea corespunzătoare a alimentelor este o metodă foarte eficientă de reducere a cheltuielilor și a risipei de alimente. Iată sfaturile noastre despre cum să păstrezi mai bine alimentele.

 

În frigider

Curățenia este importantă, dar întotdeauna trebuie să respecți așezarea alimentelor pentru evitarea formării bacteriilor.

Ai în vedere că în funcție de model, fiecare figider are diferite zone de temperatură. Zonele cele mai reci sunt poziționate ori în partea de sus ori în partea de jos a frigiderului, așa cum este specificat în manualul de utilizare al fiecărui frigider.

Zona cea mai răcoroasă, cu temperaturi între 0 și 4 grade celsius, este potrivită pentru păstrarea cărnii, a peștelui, brânzeturilor proaspete, deserturi sau salate ambalate. În zona cu temperaturi între 4 și 6 grade celsius, poți păstra mâncarea gătită în casă, carnea preparată ori iaurtul.

Fructele proaspete și legumele se vor păstra cel mai bine în compartimentul special pentru legume.

Compartimentele de pe ușă sunt potrivite pentru păstrarea ouălor, untului, laptelui, a sosurilor și a sucurilor. Încearcă să înlături rafturile pe care nu le folosești.

 

În congelator

Depozitarea corespunzătoare a alimentelor constă și în utilizarea corectă a spațiului din congelator.

Ca și în frigider, temperatura din congelator este esențială. Trebuie să fie de -18 grade celsius. Produsele pe care le cumperi deja congelate le poți pune direct în congelator.

În schimb carnea, peștele, fructele sau legumele ce urmează să le pui în congelator trebuie să fie ambalate corespunzător.

Există și aparate care pot vida pungile în care pui alimentele pentru a ocupa mai puțin spațiu în congelator.

 

În cămară

Organizarea alimentelor este și despre reorganizarea rafturilor din cămară.

În această zonă ne-am gândit la achiziționarea unor cutii sau tăvi care să se așeze bine în rafturi.

Începe prin a sorta tot ce ai. Da, va trebui să eliberezi ceva spațiu. Apoi așează produsele în cutii, de preferat transparente, pentru a putea vedea și cantitățile.

Borcanele de sticlă sunt foarte aspectuoase și prietenoase cu mediul, perfecte pentru păstrarea făinii, cerealelor, orezului sau a condimentelor.


Rețete care te-ar putea interesa

Salată de broccoli cu năut și morcovi
Salată de broccoli cu năut și morcovi

O rețetă servită de Laura Laurențiu.

2 persoane 15-30 min Simplu
Salată de varză cu măr și porumb
Salată de varză cu măr și porumb

Fie că o servești ca gustare sau ca garnitură, această salată este cu siguranță una specială, o combinație neașteptată de gusturi

4 persoane 30-45 min Simplu
Tort de clătite cu broccoli și spanac
Tort de clătite cu broccoli și spanac

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Pui cu fasole albă în sos curry
Pui cu fasole albă în sos curry

O rețetă inedită și foarte gustoasă.

6 persoane peste 45 min Mediu
Cum să păstrezi frigiderul și cămara ordonată cu Legumis by Bonduelle

„Frigider ordonat”, „organizare frigider”, „depozitare alimente” sunt expresii foarte folosite în motoarele de căutare, ceea ce ne demonstrează câtă bătaie de cap generează acest subiect. În același timp, depozitarea corespunzătoare a alimentelor este o metodă foarte eficientă de reducere a cheltuielilor și a risipei de alimente. Iată sfaturile noastre despre cum să păstrezi mai bine alimentele.

 

În frigider

Curățenia este importantă, dar întotdeauna trebuie să respecți așezarea alimentelor pentru evitarea formării bacteriilor.

Ai în vedere că în funcție de model, fiecare figider are diferite zone de temperatură. Zonele cele mai reci sunt poziționate ori în partea de sus ori în partea de jos a frigiderului, așa cum este specificat în manualul de utilizare al fiecărui frigider.

Zona cea mai răcoroasă, cu temperaturi între 0 și 4 grade celsius, este potrivită pentru păstrarea cărnii, a peștelui, brânzeturilor proaspete, deserturi sau salate ambalate. În zona cu temperaturi între 4 și 6 grade celsius, poți păstra mâncarea gătită în casă, carnea preparată ori iaurtul.

Fructele proaspete și legumele se vor păstra cel mai bine în compartimentul special pentru legume.

Compartimentele de pe ușă sunt potrivite pentru păstrarea ouălor, untului, laptelui, a sosurilor și a sucurilor. Încearcă să înlături rafturile pe care nu le folosești.

 

În congelator

Depozitarea corespunzătoare a alimentelor constă și în utilizarea corectă a spațiului din congelator.

Ca și în frigider, temperatura din congelator este esențială. Trebuie să fie de -18 grade celsius. Produsele pe care le cumperi deja congelate le poți pune direct în congelator.

În schimb carnea, peștele, fructele sau legumele ce urmează să le pui în congelator trebuie să fie ambalate corespunzător.

Există și aparate care pot vida pungile în care pui alimentele pentru a ocupa mai puțin spațiu în congelator.

 

În cămară

Organizarea alimentelor este și despre reorganizarea rafturilor din cămară.

În această zonă ne-am gândit la achiziționarea unor cutii sau tăvi care să se așeze bine în rafturi.

Începe prin a sorta tot ce ai. Da, va trebui să eliberezi ceva spațiu. Apoi așează produsele în cutii, de preferat transparente, pentru a putea vedea și cantitățile.

Borcanele de sticlă sunt foarte aspectuoase și prietenoase cu mediul, perfecte pentru păstrarea făinii, cerealelor, orezului sau a condimentelor.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.