Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Bărci romane

La aperitiv salata verde este în centrul atenției! Cu frunzele mari și crocante, salata romană este exact ceea ce avem nevoie. Este delicioasă!

 

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 1 salată romană
  • ½ pepene galben
  • 1 conservă porumb dulce Bonduelle, scurs (170 g)
  • 1 cană de roșii cherry galbene și roșii
  • ½ ceapă roșie
  • Arpagic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură zeamă de lămâie

Pașii rețetei:

Pasul 1: Pregătește salata. Scurge porumbul. Taie roșiile cherry în 4. Taie ceapa roșie în felii subțiri. Taie pepenele galben în cuburi.

Pasul 2: Amestecă pepenele galben cu porumbul, roșiile și ceapa.

Pasul 3: Pregătește dressingul amestecând sarea cu piperul, uleiul de măsline și zeama de lămâie. Cu el vei asezona salata.

Pasul 4: Pune amestecul în frunze mari de salată romană, ca un tacos, astfel încât să poți mânca salata cu mâna, ca și aperitiv. Ornează cu crenguțe lungi de arpagic.

 


Rețete care te-ar putea interesa

Legume cu sos tomat și piept de pui în vin roșu
Legume cu sos tomat și piept de pui în vin roșu

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane sub 15 min Simplu
Mușchiuleț de porc a la Toscana
Mușchiuleț de porc a la Toscana

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane 15-30 min Simplu
Salată cu fasole în trei culori
Salată cu fasole în trei culori

Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

2 persoane sub 15 min Simplu
Prăjitură cu cremă de morcov, dovleac și rodie
Prăjitură cu cremă de morcov, dovleac și rodie

Un preparat delicios pentru întreaga familie.

10 persoane 30-45 min Simplu
Bărci romane

La aperitiv salata verde este în centrul atenției! Cu frunzele mari și crocante, salata romană este exact ceea ce avem nevoie. Este delicioasă!

 

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 1 salată romană
  • ½ pepene galben
  • 1 conservă porumb dulce Bonduelle, scurs (170 g)
  • 1 cană de roșii cherry galbene și roșii
  • ½ ceapă roșie
  • Arpagic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură zeamă de lămâie

Pașii rețetei:

Pasul 1: Pregătește salata. Scurge porumbul. Taie roșiile cherry în 4. Taie ceapa roșie în felii subțiri. Taie pepenele galben în cuburi.

Pasul 2: Amestecă pepenele galben cu porumbul, roșiile și ceapa.

Pasul 3: Pregătește dressingul amestecând sarea cu piperul, uleiul de măsline și zeama de lămâie. Cu el vei asezona salata.

Pasul 4: Pune amestecul în frunze mari de salată romană, ca un tacos, astfel încât să poți mânca salata cu mâna, ca și aperitiv. Ornează cu crenguțe lungi de arpagic.

 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.