1. >Legumis
  2. >Bărci romane

La aperitiv salata verde este în centrul atenției! Cu frunzele mari și crocante, salata romană este exact ceea ce avem nevoie. Este delicioasă!

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 1 salată romană
  • ½ pepene galben
  • 1 conservă porumb dulce Bonduelle, scurs (170 g)
  • 1 cană de roșii cherry galbene și roșii
  • ½ ceapă roșie
  • Arpagic
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură zeamă de lămâie

Pașii rețetei:

Pasul 1: Pregătește salata. Scurge porumbul. Taie roșiile cherry în 4. Taie ceapa roșie în felii subțiri. Taie pepenele galben în cuburi.

Pasul 2: Amestecă pepenele galben cu porumbul, roșiile și ceapa.

Pasul 3: Pregătește dressingul amestecând sarea cu piperul, uleiul de măsline și zeama de lămâie. Cu el vei asezona salata.

Pasul 4: Pune amestecul în frunze mari de salată romană, ca un tacos, astfel încât să poți mânca salata cu mâna, ca și aperitiv. Ornează cu crenguțe lungi de arpagic.