Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Superputerea cratițelor moderne și a legumelor congelate

Magie cu o cratiță și un pachet de amestec de legume 

Lumea modernă a stabilit noi cerințe pentru persoana care stă la aragaz. Suntem în criză de timp și timpul ne aleargă dar, la urma urmei, ni se face mereu foame, la fel ca oamenii care au trăit înaintea noastră. Din fericire, tehnologiile și știința și-au croit drum în industria alimentară și ne ajută mult.

1. Cratițe moderne și electrocasnice de gătit
Avem cratițe acoperite cu înveliș special - TEFAL, ceramică, piatră, adesea doi într-unul - poate fi o cratiță, o oală pentru supă sau cratiță de copt; tăvi de silicon. Mai mult, există vase speciale pentru gătit  - oale pentru orez, oale sub presiune, aparate pentru gătit cu aburi, oale de gătit lent, cuttere, storcătoare, blendere, mixere, aparate de curățat fructe și răzătoare. De asemenea, la acestea se adăugă hârtie de copt, pungi de copt și folie de aluminiu. Toată această armată este gata să servească și să asculte orice ordin le dăm. Acești soldați de bucătărie ne ajută să economisim: timp, energie electrică și apă.


2. Legume congelate și legume în conserve
Pachete elegante cu o varietate de legume congelate și legume în conserve sunt ca mana din cer pentru un bucătar din zilele noastre. O cratiță, o pungă de amestec de legume - un pic de ulei de măsline, sare, piper negru, praf de usturoi și masa este gata în cel mai scurt timp – până când așezăm farfuriile, tacâmurile și șervețelele pe masă. Sau putem lua un castron adânc, turnăm înăuntru o conservă de sfeclă și o cutie de porumb, puțin oțet, sare, mărar și – “Veniți la masă!” Există o versiune mai lungă atunci când avem mai mult timp pentru gătit, și putem pregăti un meniu special cu multe ingrediente. Dar chiar și atunci este încă ușor, gustos, colorat, plăcut și modern.

Cu toate aceste avantaje ale mâncării moderne de astăzi, nu avem nici un motiv să ne plângem. Trebuie doar să invităm muza culinară să vină pe umărul nostru, și apoi să zâmbim  și să spunem: “Să gătim cu plăcere!”


Rețete care te-ar putea interesa

Salata răcoroasă de paste cu broccoli

Salata răcoroasă de paste cu broccoli

Un fel de mâncare simplu și delicios!

4 persoane 15-30 min Mediu
Salată de ton cu porumb

Salată de ton cu porumb

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

2 persoane 15-30 min Simplu
Somon cu wasabi

Somon cu wasabi

Ai poftă de niște delicatese japoneze în seara asta?

4 persoane peste 45 min Mediu
Tartă cu legume Bonduelle

Tartă cu legume Bonduelle

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane peste 45 min Simplu
Superputerea cratițelor moderne și a legumelor congelate

Magie cu o cratiță și un pachet de amestec de legume 

Lumea modernă a stabilit noi cerințe pentru persoana care stă la aragaz. Suntem în criză de timp și timpul ne aleargă dar, la urma urmei, ni se face mereu foame, la fel ca oamenii care au trăit înaintea noastră. Din fericire, tehnologiile și știința și-au croit drum în industria alimentară și ne ajută mult.

1. Cratițe moderne și electrocasnice de gătit
Avem cratițe acoperite cu înveliș special - TEFAL, ceramică, piatră, adesea doi într-unul - poate fi o cratiță, o oală pentru supă sau cratiță de copt; tăvi de silicon. Mai mult, există vase speciale pentru gătit  - oale pentru orez, oale sub presiune, aparate pentru gătit cu aburi, oale de gătit lent, cuttere, storcătoare, blendere, mixere, aparate de curățat fructe și răzătoare. De asemenea, la acestea se adăugă hârtie de copt, pungi de copt și folie de aluminiu. Toată această armată este gata să servească și să asculte orice ordin le dăm. Acești soldați de bucătărie ne ajută să economisim: timp, energie electrică și apă.


2. Legume congelate și legume în conserve
Pachete elegante cu o varietate de legume congelate și legume în conserve sunt ca mana din cer pentru un bucătar din zilele noastre. O cratiță, o pungă de amestec de legume - un pic de ulei de măsline, sare, piper negru, praf de usturoi și masa este gata în cel mai scurt timp – până când așezăm farfuriile, tacâmurile și șervețelele pe masă. Sau putem lua un castron adânc, turnăm înăuntru o conservă de sfeclă și o cutie de porumb, puțin oțet, sare, mărar și – “Veniți la masă!” Există o versiune mai lungă atunci când avem mai mult timp pentru gătit, și putem pregăti un meniu special cu multe ingrediente. Dar chiar și atunci este încă ușor, gustos, colorat, plăcut și modern.

Cu toate aceste avantaje ale mâncării moderne de astăzi, nu avem nici un motiv să ne plângem. Trebuie doar să invităm muza culinară să vină pe umărul nostru, și apoi să zâmbim  și să spunem: “Să gătim cu plăcere!”