Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Superputerea cratițelor moderne și a legumelor congelate

Magie cu o cratiță și un pachet de amestec de legume 

Lumea modernă a stabilit noi cerințe pentru persoana care stă la aragaz. Suntem în criză de timp și timpul ne aleargă dar, la urma urmei, ni se face mereu foame, la fel ca oamenii care au trăit înaintea noastră. Din fericire, tehnologiile și știința și-au croit drum în industria alimentară și ne ajută mult.

1. Cratițe moderne și electrocasnice de gătit
Avem cratițe acoperite cu înveliș special - TEFAL, ceramică, piatră, adesea doi într-unul - poate fi o cratiță, o oală pentru supă sau cratiță de copt; tăvi de silicon. Mai mult, există vase speciale pentru gătit  - oale pentru orez, oale sub presiune, aparate pentru gătit cu aburi, oale de gătit lent, cuttere, storcătoare, blendere, mixere, aparate de curățat fructe și răzătoare. De asemenea, la acestea se adăugă hârtie de copt, pungi de copt și folie de aluminiu. Toată această armată este gata să servească și să asculte orice ordin le dăm. Acești soldați de bucătărie ne ajută să economisim: timp, energie electrică și apă.


2. Legume congelate și legume în conserve
Pachete elegante cu o varietate de legume congelate și legume în conserve sunt ca mana din cer pentru un bucătar din zilele noastre. O cratiță, o pungă de amestec de legume - un pic de ulei de măsline, sare, piper negru, praf de usturoi și masa este gata în cel mai scurt timp – până când așezăm farfuriile, tacâmurile și șervețelele pe masă. Sau putem lua un castron adânc, turnăm înăuntru o conservă de sfeclă și o cutie de porumb, puțin oțet, sare, mărar și – “Veniți la masă!” Există o versiune mai lungă atunci când avem mai mult timp pentru gătit, și putem pregăti un meniu special cu multe ingrediente. Dar chiar și atunci este încă ușor, gustos, colorat, plăcut și modern.

Cu toate aceste avantaje ale mâncării moderne de astăzi, nu avem nici un motiv să ne plângem. Trebuie doar să invităm muza culinară să vină pe umărul nostru, și apoi să zâmbim  și să spunem: “Să gătim cu plăcere!”


Rețete care te-ar putea interesa

Sos de porumb chilli și brânză cu tortilla
Sos de porumb chilli și brânză cu tortilla

Un preparat perfect pentru momentele în care urmărești serialul preferat din canapea

4 persoane 15-30 min Simplu
Cuisses de grenouilles - pulpe de pui de baltă în sos de vin alb
Cuisses de grenouilles - pulpe de pui de baltă în sos de vin alb

Una dintre cele mai populare rețete ale bucătăriei franceze.

3 persoane peste 45 min Complex
Fu Yung - omletă chinezească cu pui, varză, ciuperci si țelină
Fu Yung - omletă chinezească cu pui, varză, ciuperci si țelină

Numele acestei rețete s-a inspirat de la frumoasa floare de lotus, și se traduce exact ca "petalele lotusului alb".

4 persoane 15-30 min Simplu
Salată boeuf reinventată
Salată boeuf reinventată

O salată de legume cu piept de pui și maioneză de avocado, o salată care reinventează salată de boeuf, atât de des regăsită pe mesele de sărbătoare românești. O salată mult mai ușoară, echilibrată și sănătoasă!

4 persoane peste 45 min Simplu
Superputerea cratițelor moderne și a legumelor congelate

Magie cu o cratiță și un pachet de amestec de legume 

Lumea modernă a stabilit noi cerințe pentru persoana care stă la aragaz. Suntem în criză de timp și timpul ne aleargă dar, la urma urmei, ni se face mereu foame, la fel ca oamenii care au trăit înaintea noastră. Din fericire, tehnologiile și știința și-au croit drum în industria alimentară și ne ajută mult.

1. Cratițe moderne și electrocasnice de gătit
Avem cratițe acoperite cu înveliș special - TEFAL, ceramică, piatră, adesea doi într-unul - poate fi o cratiță, o oală pentru supă sau cratiță de copt; tăvi de silicon. Mai mult, există vase speciale pentru gătit  - oale pentru orez, oale sub presiune, aparate pentru gătit cu aburi, oale de gătit lent, cuttere, storcătoare, blendere, mixere, aparate de curățat fructe și răzătoare. De asemenea, la acestea se adăugă hârtie de copt, pungi de copt și folie de aluminiu. Toată această armată este gata să servească și să asculte orice ordin le dăm. Acești soldați de bucătărie ne ajută să economisim: timp, energie electrică și apă.


2. Legume congelate și legume în conserve
Pachete elegante cu o varietate de legume congelate și legume în conserve sunt ca mana din cer pentru un bucătar din zilele noastre. O cratiță, o pungă de amestec de legume - un pic de ulei de măsline, sare, piper negru, praf de usturoi și masa este gata în cel mai scurt timp – până când așezăm farfuriile, tacâmurile și șervețelele pe masă. Sau putem lua un castron adânc, turnăm înăuntru o conservă de sfeclă și o cutie de porumb, puțin oțet, sare, mărar și – “Veniți la masă!” Există o versiune mai lungă atunci când avem mai mult timp pentru gătit, și putem pregăti un meniu special cu multe ingrediente. Dar chiar și atunci este încă ușor, gustos, colorat, plăcut și modern.

Cu toate aceste avantaje ale mâncării moderne de astăzi, nu avem nici un motiv să ne plângem. Trebuie doar să invităm muza culinară să vină pe umărul nostru, și apoi să zâmbim  și să spunem: “Să gătim cu plăcere!”

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.