Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cum să prepari pastele perfecte?

Fierberea pastelor este foarte ușoară dacă respecți câteva reguli. Mai jos, vei găsi instrucțiunile italienilor cu privire la modul de preparare corectă a pastelor. 1.   Pastele nu sunt toate la fel. Calitatea pastelor depinde de calitatea ingredientelor. Fierberea este testul simplu care îți poate spune dacă pastele pe care le folosești sunt de bună calitate. Dacă apa în care au fiert pastele este limpede, iar acestea au o culoare aurie plăcută, atunci ai de a face cu paste de bună calitate. 2.   Apă, apă, apă. Majoritatea oamenilor folosește un vas prea mic sau prea puțină apă pentru fierberea pastelor. Principiul de bază este de un litru de apă la 100 g de paste. 3.   Sare Adăugarea de sare în apă accentuează gustul pastelor. Adaugă sare de îndată ce apa atinge temperatura de fierbere, chiar înainte de a pune pastele. Cel mai bun raport este de aproximativ 7 grame de sare la fiecare 1 litru de apă. 4.   Uleiul și apa nu se amestecă. Pastele de foarte bună calitate nu au nevoie să adaugi ulei. Acesta va acoperi doar un strat subțire de paste și va face ca sosul să curgă de pe paste. 5.   Nu clăti pastele fierte cu apă rece. Nu pune apă rece peste pastele fierte. De fapt, clătirea cu apă elimină un strat subțire de amidon, exact cel care permite aderarea perfectă a sosului pe paste.

Câteva sfaturi utile pentru gătirea pastelor perfecte.

Găsești mai multe rețete gustoase pe:

Spaghete siciliene

Bucătăria italiană: cel mai bun partener de afaceri!

Cum se mănâncă spaghetti?


Rețete care te-ar putea interesa

Rață în stil chinezesc
Rață în stil chinezesc

Această rețetă cu rață este faimoasă în bucătăria chinezească, nu se servește doar în restaurantele din Beijing, ci în întreaga lume.

4 persoane peste 45 min Complex
Fasole galbenă cu ceapă și lămâie
Fasole galbenă cu ceapă și lămâie

O garnitură perfectă pentru o friptură sau pește, ușor de făcut și delicioasă

2 persoane 15-30 min Simplu
Supă de găluște verzi
Supă de găluște verzi

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

6 persoane 15-30 min Simplu
Aki y bacalao
Aki y bacalao

Mâncare din Insulele Caraibe.

3 persoane peste 45 min Mediu
Cum să prepari pastele perfecte?

Fierberea pastelor este foarte ușoară dacă respecți câteva reguli. Mai jos, vei găsi instrucțiunile italienilor cu privire la modul de preparare corectă a pastelor. 1.   Pastele nu sunt toate la fel. Calitatea pastelor depinde de calitatea ingredientelor. Fierberea este testul simplu care îți poate spune dacă pastele pe care le folosești sunt de bună calitate. Dacă apa în care au fiert pastele este limpede, iar acestea au o culoare aurie plăcută, atunci ai de a face cu paste de bună calitate. 2.   Apă, apă, apă. Majoritatea oamenilor folosește un vas prea mic sau prea puțină apă pentru fierberea pastelor. Principiul de bază este de un litru de apă la 100 g de paste. 3.   Sare Adăugarea de sare în apă accentuează gustul pastelor. Adaugă sare de îndată ce apa atinge temperatura de fierbere, chiar înainte de a pune pastele. Cel mai bun raport este de aproximativ 7 grame de sare la fiecare 1 litru de apă. 4.   Uleiul și apa nu se amestecă. Pastele de foarte bună calitate nu au nevoie să adaugi ulei. Acesta va acoperi doar un strat subțire de paste și va face ca sosul să curgă de pe paste. 5.   Nu clăti pastele fierte cu apă rece. Nu pune apă rece peste pastele fierte. De fapt, clătirea cu apă elimină un strat subțire de amidon, exact cel care permite aderarea perfectă a sosului pe paste.

Câteva sfaturi utile pentru gătirea pastelor perfecte.

Găsești mai multe rețete gustoase pe:

Spaghete siciliene

Bucătăria italiană: cel mai bun partener de afaceri!

Cum se mănâncă spaghetti?

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.