1. >Despre noi
  2. >Bonduelle și Adina Lucaciu au oferit povestea „Aventurierii din Bonduellia” copiilor cu deficiențe de vedere

Micuții de la  Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Vedere din București au avut parte de o experiență inedită atunci când echipa Bonduelle și Adina Lucaciu i-au vizitat pentru a le povesti aventurile celor patru eroi din tărâmul legumelor, Bonduellia. 

În plus, Bonduelle a lansat varianta audio a poveștii „Aventurierii din Bonduellia” cu vocea actriței Adina Lucaciu, cea care a interpretat de-a lungul timpului personaje iconice din desenele animate, ca Minnie Mouse sau Elsa din Regatul de gheață. Cartea spune povestea a doi copii, frate și soră, care ajung în Bonduellia, unde își fac prieteni de nădejde. Ana și Matei îi întâlnesc acolo pe Ciupercica cea cochetă, Fasolica exploratoarea, Ardellino atletul și Păstăielii familistul. Împreună, au parte de aventuri haioase și descoperă beneficiile de a se împrieteni cu legumele.

Cu ajutorul Adinei, echipei Bonduelle și a cadrelor didactice, copiii au intrat în lumea de poveste Bonduellia și au aflat cât de importante sunt legumele în alimentația de zi cu zi. La evenimentul care s-a desfășurat timp de două zile (24 și 31 octombrie) au participat copii de grădiniță și clasele primare, dar și copii mai mari, din ciclul gimnazial. Au fost prezenți, de asemenea, și câțiva copii de la școala de hipoacuzici din București. Pe lângă citirea cărții, Adina a pregătit jocuri interactive care le-a stimulat creativitatea celor mici.

Audiobook-ul „Aventurierii din Bonduellia” va fi distribuit în toate centrele de copii cu deficiențe de vedere din România, de el putându-se bucura astfel peste 700 de micuți. În plus, va putea fi ascultat și pe canalul de Youtube Bonduelle România. Ascultă audiobook-ul aici.

Campania este susținută și în mediul online de trei bloggeri care sunt părinți și au o activitate importantă în zona de parenting, Dana Rogoz, Daddy Cool (Robert Diaconeasa) și Tati Cool (Dan Cruceru). Fiecare dintre cei trei a gătit câte o rețetă cu legume Bonduelle pe care a împărtășit-o pe rețelele lor de socializare. 

Campania Bonduelle  „Aventurierii din Bonduellia” vrea să le dea o mână de ajutor părinților care doresc să le ofere un stil de viață sănătos copiilor lor.