1. >Rețete
  2. >Supă cremă de legume verzi cu perișoare de brânză și ierburi aromatice

Supă cremă de legume verzi cu perișoare de brânză și ierburi aromatice

Și culoare, și savoare, și gata în doar 3 minute!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle

140 g cremă de brânză

400 g de brânză proaspătă

Ierburi aromatice ( pătrunjel, busuioc, rozmarin, etc. – în funcție de preferințe)

Sare și piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle

140 g cremă de brânză

400 g de brânză proaspătă

Ierburi aromatice ( pătrunjel, busuioc, rozmarin, etc. – în funcție de preferințe)

Sare și piper
  1. Pași 1
    Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Se amestecă legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, și se condimentează cu sare și piper după gust.
  2. Pași 2
    Pentru găluște, se amestecă crema de brânză de vaci cu brânza proaspătă. Cu două linguri mici, se ia din amestec și se de forma unei perișoare mici.
  3. Pași 3
    Se pune supa în bol se adaugă perișoarele de brânză și se decorează cu ierburi proaspete.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...