1. >Rețete
  2. >Ciorbiță de văcuță

Ciorbiță de văcuță

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

300 g costițe de vițel

2 morcovi

1 ceapă mare

1 bucățică țelină

1 ardei gras

400 g roșii decojite în bulion

Sare

1 legătură leuștean

1 legătură pătrunjel

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

300 g costițe de vițel

2 morcovi

1 ceapă mare

1 bucățică țelină

1 ardei gras

400 g roșii decojite în bulion

Sare

1 legătură leuștean

1 legătură pătrunjel

Piper
  1. Pași 1
    Se pun costițele la fiert, după ce au dat în clocot se înlătură cu grijă spuma formată și mai lăsăm să fiarbă 30 minute. Adăugăm legumele tăiate la dimensiuni asemănătoare.
  2. Pași 2
    Fierbem la foc potrivit, până ce carnea s-a pătruns bine. Adăugăm și fasolea verde Bonduelle și conserva de roșii decojite, pe care le-am mărunțit, și lăsăm să fiarbă încă 8-10 minute.
  3. Pași 3
    Potrivim de sare și piper. Oprim focul și punem în oală pătrunjelul și leușteanul tocate mărunt. Se servește fierbinte.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...

  • Fasole verde și galbenă cu migdale, ghim...

    Un preparat delicios și ușor de gătit!