Tort de ricotta cu broccoli

Broccoli VAPEUR, 400g
Rețetă aspectuoasă, plină de vitamine, ideală atât pentru o masă de prânz, dar și pentru pachet.
4 Număr de porții

Instrucţiuni


4 forme de tort mici se ung cu ulei şi se tapetează în strat subţire cu o parte din pesmet.

Ricotta se pune într-un castron, se adaugă cele două sortimente de caşcaval şi pesmetul rămas.

Se sărează, se piperează, se amestecă bine şi se întinde cu mâna în formele de tort.

Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de 15-20 min până capătă o culoare brun-aurie.

Între timp pregătim umplutura: broccoli se căleşte 3-4 min. în unt, la sfârşit se adaugă usturoiul, se ia de pe foc şi se lasă la răcit.

Se aşează uniform bucăţile de broccoli şi roşii pe tortul de ricotta preparat, şi se serveşte presărat cu caşcavalul ras rămas.



Autor: Bonduelle