Șalău de Nil cu fasole verde

RO_BG_12AF_RO_Pod_Beans_CHPMFC
Fetita mea adora pestele,dar nu se prea impaca cu legumele...Aceasta este reteta castigatoare,cu care am convins-o sa le manance.
Moderat4 Număr de porții

Instrucţiuni


Șalău de Nil cu salsa, fasole verde, ulei, unt, sare, piper, chili, ulei de măsline, busuioc și frunze de oregano.

Sosul salsa se prepară din: 2 roșii mari, 2 ardei roșii grași mari; 1 ardei iute, roșu; 2 căței de usturoi; 1 legătură de coriandru; 1 lingură cu oțet balsamic; semințe de mărar; 4 linguri ulei de măsline; sare, piper și chili. Se introduc ingredientele într-un blender, se amestecă, iar la final se adaugă uleiul, semințele de mărar și oțetul. Se amestecă, se acoperă și se lasă la rece până când se servește.

Se pune într-o tavă peștele și fasolea verde, peste care se toarnă sosul salsa. Se servește cald. Poftă bună!



Autor: Georgeta Leonte