Salata de spanac cu mini-știuleți de porumb

Spanac frunză cu frunză, 750g

Ingrediente

Ramen este supa de taitei japoneza,care isi are originile in China. Este un fel de fast food,daca nu luam in considerare pregatitul supei. Se intalnes ...
2 Număr de porții

Instrucţiuni


O salată delicioasă și foarte sănătoasă.

Tăiem avocado pe jumătate și scoatem sâmburele. Cu ajutorul unei linguri, scoatem miezul și îl punem într-un castron. Adăugăm peste el sare, zahăr, uleiul de măsline, oțetul, sosul tabasco și usturoiul zdrobit . Îl lăsăm la macerat. Dacă este nevoie, zdrobim fructul ușor cu furculița.(Dacă este bine copt, avocado se va dezintegra, formând un sos, dar rămânând și bucatele mai mărișoare).

Spălăm frunzele de spanac și le ștergem prin tamponare cu șervet absorbant. Spălăm morcovul , îl curățăm de coajă și îl radem pe răzătoarea mare. Scurgem mini știuleții de porumb și eventual îi tăiem pe jumătate în lungime.

Amestecăm ingredientele într-un castron, apoi punem deasupra sosul format din avocado. Omogenizăm ușor și servim salata.



Autor: Cercel Mihaela