Salată Cesar cu pui

Bucataria Americana / Multinationala Bucataria americana îşi datorează diversitatea influenţelor indiene, africane precum şi a emigranţilor din Europ ...
2 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Se rup frunzele de salată, se spălată şi se scurg.
  • Se taie carnea bucăţi mici, se prăjeşte câteva minute în ulei încins, şi se condimentează cu sare şi piper
  • Uleiul de măsline se amestecă cu gălbenuşul, adăugând muştar, suc de lămâie, un căţel de usturoi şi parmezan ras, după care putem pune după gust sare, zahăr şi piper
  • Se taie chiflele şi se prăjesc cu un căţel de usturoi tocat

Mod de servire:

Pe frunzele de salată se pun bucăţi de pui prăjit iar pe deasupra se toarnă sosul şi se presară cu parmezanul ras.





Autor: Bonduelle