Rulouri din știucă cu mix de legume Bonduelle în aspic

4_SEASONS_MIX_400g
Fetita mea adora pestele,dar nu se prea impaca cu legumele...Aceasta este reteta castigatoare,cu care am convins-o sa le manance.
Simplu4 Număr de porții

Instrucţiuni


O rețetă rapidă,delicioasă și, mai ales, sănătoasă!

Se pune la fiert 500 ml apă cu un praf de sare. La primul clocot se varsă mixul de legume congelate și se lasă să fiarbă 7 minute, după care se scurg bine, iar apa în care au fiert se lasă să se limpezească.

Peștele curățat de solzi și intestine se spală în mai multe ape reci, apoi se filetează cu un cuțit ascuțit.Se sărează și piperează, după gust, fiecare file de pește.

Se împart legumele fierte și scurse în forme de savarine sau alte forme, după preferință. Apa limpezită în care au fiert legumele se amestecă cu gelatina hidratată în 100 ml apă rece și apoi topită la bain-marin, apoi se adaugă peste legumele din fiecare formă, atât cât să le acopere. Se dau formele la rece 1-2 ore, apoi se scot din forme și se transferă pe platou.

Pe fiecare file de pește se pune câte o jumătate de cățel de usturoi,se rulează strâns și se prinde cu câte o scobitoare de bambus. Se prăjesc în ulei încins, apoi se scot pe șervețele absorbante. Fiecare rulou se servește pe câte o formă de aspic cu legume. Sunt delicioase!Autor: Anisoara Ursan