Rulada cu ciuperci si ficatei

RO_BG_Whole_Marinated_Mushrooms_2

Recomandă această reţetă Cristina Mazilu

O combinație clasică, într-o prezentare cu care nu ai cum să dai greș, pentru că e pe gusul tuturor. În plus, e un preparat echilibrat și sănătos.

Contul meu Google
Cristina Mazilu - blog culinar
Moderat10 Număr de porții

Instrucţiuni


.

Cureți, speli și tai mărunt ceapa și o pui la călit. Ficățeii îi fierbi 10 minute și îi lași să se răcorească, după care îi tai cubulețe mici. Tai și ciupercile, toci și verdeața. Amesteci ceapa călită cu ciupercile tăiate, ficățeii și verdeața tocată, condimente și adaugi și un ou. Întinzi foaia de aluat, acoperi cu un strat de felii de cașcaval, peste pui compoziția cu ciuperci și rulezi strâns. Fixezi marginile cu scobitori și pui rulada într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coci la foc potrivit 40 de minute în cuptorul preîncălzit. Scoți tava, ungi rulada cu ou bătut și pui vinul roșu în tavă. Mai dai la cuptor 10 minute. Poftă bună.



Autor: Oana Raica