Piept de curcan cu sos pesto si ciuperci

RO_BG_Whole_Marinated_Mushrooms_2

Recomandă această reţetă Brindusa Scheaua

O mâncare savuroasă, care este gata rapid. Pe lângă asta, o să adorați aromele mediteraneene din sosul cu pesto și ciuperci. Eu o voi încerca la cină chiar azi.

Contul meu Google
Brindusa Scheaua - blog culinar
Moderat4 Număr de porții

Instrucţiuni


Piept de curcan cu sos pesto, ciuperci și garnitură de orez.

Se curăță ceapa și se taie julien. Se pune într-o tigaie untul și se călește ceapa până devine transparentă. Se adaugă pieptul de curcan împreună cu ciupercile și se lasă timp de 20 minute. Se dă focul la nivel mic și se adaugă smântâna lichidă împreună cu sosul pesto pentru încă 15 minute. Se amestecă: o cană orez basmatic + 2 căni apă, sare, piper și restul de ulei de măsline și se pun într-o oală cu capac, la foc mic, timp de 10 minute. Se stinge focul și se mai lasă 5 minute. Pieptul de curcan cu sos pesto și ciuperci se servește cu garnitură de orez. Poftă bună!



Autor: Mariana Oprea