Paste verzi cu mazăre și sos de țelină

Mazăre verde boabe dulce VAPEUR, 400g
2 Număr de porții

Instrucţiuni


O rețetă sănătoasă și delicioasă.

Curățați țelină și o tăiați în bucăți mai mari.

Puneți bucățile de țelină la fiert în apă fierbinte cu un praf de sare, iar după 3 minute adăugați și mazărea.

După 3 minute, scoateți mazărea și țelina și adăugați pastele. Fierbeți cât este nevoie pentru a obține paste al dente (5 minute).

Puneți bucățile de țelină într-un vas împreună cu laptele, smântână, sare, piper și nucșoară. Fierbeți împreună 3 minute, apoi mixați compoziția. Aduceți sosul înapoi pe foc și înfierbântați-l.

Serviți pastele scurse cu boabe de mazăre, sos de țelina și bucăți de șuncă de Parma.



Autor: Cercel Mihaela