Paste cataniene cu fasole roșie

RO_BG_12AF_RO_Red_Beans_CHARN
Sufleu de broccoli este o reteta simpla si delicioasa. Broccoli este foarte indicat copiilor, pentru ca e bogat in vitamine si minerale care ajuta in ...
Moderat4 Număr de porții

Instrucţiuni


Paste cataniene cu fasole roșie.

Se fierb pastele cu puțină sare și ulei, timp de 7 minute. Se scot și se răcesc la un jet de apă rece. Se adaugă un pic de ulei și se așează într-un bol.

Se ia o tigaie mai încăpătoare, se pune uleiul de măsline, se adaugă dovlecelul tăiat cubulețe, ardeiul gras tăiat cubulețe, broccoli lăsat buchețele, fasolea roșie, mini-știuleții de porumb. Se lasă la înăbușit și, când se înmoaie legumele, se adaugă boia, sare, piper, usturoi și ceapa verde.

Se pun pastele în tigaia cu legume, se mai lasă 3 minute pe foc și se servesc calde pe o farfurie întinsă. Poftă mare!



Autor: Georgeta Leonte