Pachețele de primăvară cu legume în foi de orez

Ingrediente

Ramen este supa de taitei japoneza,care isi are originile in China. Este un fel de fast food,daca nu luam in considerare pregatitul supei. Se intalnes ...
Moderat1 Număr de porții

Instrucţiuni


O variantă sănătoasă a pachețelelor de primăvară, legumele sunt lăsate proaspete, tocmai pentru a le păstra vitaminele.

Într-un bol, punem varza tăiată fâșii subțiri, morcovul , ceapa verde și mugurii de fasole mungo. Punem apa la fiert, iar când începe să clocotească, oprim focul. Punem tăițeii de orez și îi lăsăm 5 minute. Îi strecurăm și îi tăiem cu foarfeca de bucătărie în bucăți de 5 cm. Îi punem în bolul cu legume și amestecăm. Punem într-o oală apa călduță și introducem o foaie de orez. O ținem cam un minut, până începe să se înmoaie. O punem pe masa de lucru și într-un capăt punem din amestecul din bol. Împăturim, mai intâi rulăm partea în care am pus amestecul, împăturim părțile și apoi rulăm până la capăt. Punem deoparte pe farfurie și continuăm cu restul pachețelelor. Se servesc cu sos iute și dulce.



Autor: Adina Ciocalau