Legume trase la tigaie, cu grătar de pui în crustă de susan și mac

Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR, 400g
2 Număr de porții

Instrucţiuni


Am ales varianta cu grătar în crustă la fiecare capăt.

Pieptul de pui se sărează și piperează, îl punem pe grătar.

Păstăile se pun într-o oală, să dea în clocot câteva minute, cu sare.

Untul se pune într-o tigaie pe foc, punând păstăile și piperul, le lăsăm la fac potrivit câteva minute, apoi le luăm și le punem într-o farfurie.

Ceapa se pune la fel în tigaia cu unt, se trage și ea la tigaie.

Roșiile cherry la fel și începem să le aranjam pe farfurie.

Luăm o formă rotundă și începem cu ceapa, păstăile și roșiile cherry. Când avem grătarul gata, îl tăvălim prin susan și mac (am ales varianta la fiecare capăt). Servim cu murături (am ales gogoșari).



Autor: maria sandru