Gratin de peşte cu legume

Ingrediente

Simplu4 Număr de porții

Instrucţiuni


Este o rețetă delicioasă, sănătoasă, pe placul întregii familii.

Stropeşti peştele cu zeama de lămâie şi îl dai la frigider. Încingi într-o tigaie 30 g unt şi călesti ardeiul tăiat cubuleţe, apoi adaugi morcovul, broccoli și conopida. Sărezi şi piperezi după gust.

Topești 20 g unt, presari făina, amestecând, şi torni treptat smântână. Lași să se îngroaşe sosul, apoi adaugi gălbenușurile, sucul de lămâie, sarea și piperul. Amesteci până se omogenizează compoziția.

Într-un vas termorezistent uns şi tapetat cu pesmet, pui în straturi legumele şi peştele, cu sos printre ele.

Presari caşcaval.

Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 45-50 de minute, la 170 de grade. Lași să se răcească puțin și servești.



Autor: Oana Placinta