Fusilli 5 legume cu somon afumat și sos de trufe

Fetita mea adora pestele,dar nu se prea impaca cu legumele...Aceasta este reteta castigatoare,cu care am convins-o sa le manance.
Simplu3 Număr de porții

Instrucţiuni


O salată cu paste 5 Legume combinate cu somon afumat, boabe de porumb Bonduelle și asezonată cu un sos din iaurt grecesc și sos de trufe.

Se pune apa cu sare la fiert pentru paste. Când apa a început să clocotească, se adaugă pastele și se lasă 5-7 minute.

Iaurtul se amestecă cu sosul de trufe și zeama de lămâie.

Somonul se taie în cubulețe.

Într-un vas punem boabele de porumb și somonul.

Pastele se scurg de apă.

Se adaugă pastele peste somon și boabele de porumb și se amestecă ușor. Deasupra se toarnă dressing-ul cu iaurt și sos de trufe. Dacă mai este nevoie, se mai presară puțină sare.



Autor: Irina Calistru