Dorada la grătar cu frigărui de ciuperci și roșii chery

RO_BG_Whole_Marinated_Mushrooms_2
Simplu1 Număr de porții

Instrucţiuni


Dorada la grătar cu frigărui de ciuperci și roșii cherry, cu pătrunjel și lămâie.

Pentru început am eviscerat peștele, l-am spălat, l-am dat cu sare și piper. Se prepară frigăruile din ciuperci, roșii cherry, ulei de măsline, sare și piper. Se pun pe grătar împreună cu peștele, la un foc mediu. Atât peștele, cât și frigăruile se întorc la interval de 3 minute, de pe o parte pe alta. Dacă peștele este mai mare, se întoarce după 6 minute. Când peștele este gata, se servește într-o farfurie întinsă, cu 2 felii de lămâie și cele 2 frigărui puse deasupra .Se presară pătrunjel tocat pe deasupra. Poftă mare!



Autor: Georgeta Leonte