Curry de pui cu garnitură de legume

RO_BG_12AF_RO_Macedonian_Mix_CMALPRO_BG_12AF_RO_Red_Beans_CHARNPorumb dulce boabe, 425ml
Ce poate fi mai sănătos decât o salată căreia îi adaugi ouă (pentru vitamina A din gălbenuș), sardine (pentru acizii grași omega 3, calciu și vitamina ...
Orezul este un aliment excelent și ușor de preparat. Combinat cu ciuperci Bonduelle, lămâie și pătrunjel, devine o garnitură savuroasă îndrăgită de to ...
Moderat4 Număr de porții

Instrucţiuni


Curry de pui cu garnitură de legume Bonduelle.

Pieptul de pui se taie fâșii subțiri, se condimentează cu sare, piper, sos de soia, puțin ulei de măsline și zeama lămâie și se lasă la marinat o oră, la frigider. Într-o tigaie se pune la încins uleiul de măsline, apoi se adaugă usturoiul tocat mărunt, fulgii de chili, ghimbirul, praful de curry, scorțișoara și nucșoara și se prăjesc aproximativ 2 minute la foc iute. Se adaugă carnea de pui, amestecând pentru a se rumeni uniform. Se adaugă cele 2 linguri de chutney de gogonele și iaurtul și se lasă pe foc până când carnea devine fragedă și sosul rezultat s-a îngroșat. Se servește împreună cu un mix de legume (amestec de legume macedonean, porumb dulce boabe și fasole roșie boabe de la Bonduelle), care a fost în prealabil sotat la tigaie în unt.



Autor: Creanga Ionela