Cosulete cu mix de legume Bonduelle

MINESTRONE_MIX_400g
Adevăratele poffertjes se pregătesc într-o tigaie specială, mare, care are câteva adâncituri mici pe fund. De obicei se servesc la amiază, nu la micul ...
Bucataria olandeza Deşi nu este atât de populară în lume, precum cea italiană sau franceză, conţine mâncăruri populare, care pot fi preparate uşor. S ...
Un aperitiv spectaculos, care face deliciul oricărei mese de sărbătoare și nu numai.

Recomandă această reţetă Anca Bunea

Coșulețele cu mix de legume Bonduelle sunt o idee perfectă pentru un aperitiv sănătos, gustos și aspectuos ce poate fi servit de sărbători, la diferite ocazii sau pentru a vă impresiona invitații Sau familia.

Contul meu Google
Anca Bunea - blog culinar
Simplu6 Număr de porții

Instrucţiuni


O rețetă delicioasă, pentru o masă în familie sau chiar o masă festivă!

Se prepară din făină amestecată cu margarină sau untul moale, sare și un ou bătut, un aluat omogen care se înfășoară în celofan și se dă la rece cel puțin 30 minute.

Se dau în câteva clocote cu apă și sare legumele congelate, care apoi se scurg și se lasă să se răcească. Se mixează bine albușurile cu un praf de sare. Crema de brânză se amestecă cu gălbenușurile. Se amestecă ușor albușurile bătute cu gălbenușurile, amestecate cu brânza și legumele fierte și călite un pic în ulei.

Din aluatul rece se întinde o foaie subțire din care decupăm cu gura unui pahar cercuri pe care mai apoi le așezăm în formele unse cu ulei Unisol și care se dau la copt cca.15 minute. Se scot din cuptor și se umplu cu amestecul de brânză și legume. Deasupra se presară cercuri de ceapă roșie și se mai dau încă 15 minute la copt. Se oprește focul din cuptor, dar coșulețele se lasă să se răcească în voie în cuptor, apoi se scot din forme și se servesc reci, ca aperitiv. Poftă bună!



Autor: Anisoara Ursan