Chifteluțe de mazăre

RO_BG_Green_Peas_44_RO_CGPMN

Ingrediente

Moderat4 Număr de porții

Instrucţiuni


O rețetă sănătoasă, având în vedere că sunt chifteluțe la cuptor, dar sunt și pline de vitamine și substanțe nutritive, datorita semințelor de in, a susanului și a boabelor de mazăre.

Într-un robot de bucătărie, măcinăm migdalele, adăugăm și ierburile și le amestecăm până când sunt mărunțite și amestecate toate.

Facem piure mazărea. Punem într-un bol compoziția de migdale și ierburi, la care adăugăm și mazărea făcută piure și amestecăm.

Punem bolul în frigider și lăsăm cam o oră. Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius. Tapetăm o tavă cu hârtie de copt. Cu mâinile ude, facem biluțe din compoziția creată și le punem în tavă. Stropim cu ulei de măsline și băgăm la cuptor. Coacem pentru 20 de minute, până când devin ușor maronii.



Autor: Marius Macarie