1. >Legumis
  2. >TAGLIATELLE CU CIUPERCI ȘI PUI

TAGLIATELLE CU CIUPERCI ȘI PUI

Pentru un fel de mâncare rapid și ușor de preparat, tagliatelle acoperite generos cu ciuperci și pui. Vei vedea că știi să faci altceva decât spaghetti cu sos de roșii!


Ingrediente
Porții: 4
300g tagliatelle
1 ceapă
500 g ciuperci (proaspete, congelate sau la conservă de la Bonduelle)
2 pulpe de pui dezosate
Muștar
smântână
ulei de măsline
sare și piper

Pasul 1
Tăiați 1 ceapă și 500g de ciuperci în fâșii. Pentru a economisi timp, nu ezitați să utilizați ciuperci congelate Bonduelle care au fost deja tăiate felii sau ciuperci din conserve Bonduelle.

Pasul 2
Căliți într-o tigaie ceapa și ciupercile cu puțin ulei timp de 5 minute, până se evaporă apa.

Pasul 3
Adăugați cele 2 pulpe de pui dezosate, porționate în bucățele și rumeniți-le timp de 5 minute.

Pasul 4
Adăugați 1 linguriță de muștar, 4 lingurițe de smântână, sare și piper. 

Pasul 5
Acoperiți și înăbușiți-le deasupra focului timp de 10 minute. Între timp, fierbeți 300g de tagliatelle în apă clocotită cu sare. Scurgeți spaghetele de apă și adăugați peste ele ciupercile cu smântână și pui. Savurați-le la masă împreună cu prietenii!