Rețete cu: Usturoi

Nu există reţete

Fetita mea adora pestele,dar nu se prea impaca cu legumele...Aceasta este reteta castigatoare,cu care am convins-o sa le manance.
Ramen este supa de taitei japoneza,care isi are originile in China. Este un fel de fast food,daca nu luam in considerare pregatitul supei. Se intalnes ...
Orezul este un aliment excelent și ușor de preparat. Combinat cu ciuperci Bonduelle, lămâie și pătrunjel, devine o garnitură savuroasă îndrăgită de to ...
Legume călite cu piper boabe roșu, chili, morcovi, dovleac zucchini, porumb Bonduelle, ciuperci.
Un dulce ca fel principal? Nu, nu, este un tort, dar nu este dulce :)
Recomand cu mare drag. Rețeta merge și la zi de sărbătoare.
Preferată de vegetarieni, lintea reprezintă o alegere optimă în alimentație, deoarece aceasta conține mult fier, magneziu, proteine și are un conținut ...
Un deliciu cu spanac. O îmbinare perfectă de gusturi, arome și culori.
O rețetă delicioasă, savuroasă și destul de ușor de preparat, dacă avem deja rasolul de găină gata preparat.
Mazărea este în sine o minune a naturii, o combinație inedită de elemente nutritive și gust unic.
Năutul picant cu fasole roșie este un preparat vegetarian, de origine indiană, pe care îl poți face când vrei o mâncare condimentată. Poți servi acest ...
Quinoa are un conținut ridicat de proteine și fibre, e bogată în fosfor, magneziu și fier, precum și calciu.
„Żurek” este o supă pregătită pe bază de borş, cu adaos de cârnaţi, zarzavaturi şi condimente.
Salata Bucătarului este alcătuită în primul rând din frunzele de salată verde cu diferite ingrediente. Reţeta de bază poate fi modificată ...
În anii ` 20 (secolul XX),italienii au fost primii care au servitSalată Cesar. Există mai multe variante la această salată – numai cu crutoane, cu pui ...
Un sos foarte popular în bucătăriile ţărilor arabe. Sos tahina - "pastă de susan", poate alătura cu succes diferite salate, cudităţi . Amestecat ...
Mâncarea a fost preluată de la indieni. Fiecare regiune are reţeta proprie pentru empanadas, acestea diferind prin mărime şi umplutură. Umplutura trad ...
Ciorbă de carne Fatta se consumă tradiţional printre creştinii din Egipt ca prima mâncare după încheierea Postului Negru de dinaintea Sărb ...
Bagheta franţuzească este unul dintre simbolurile Franţei, în special al Parisului. La fel ca şi turnul Eiffel, vin, beretă sau caşcaval, bagheta a de ...
Somonul marinat – fructele de mare joacă un rol semnificativ în bucătăria franceză. Somonul marinat are un efect benefic asupra organismului şi un gus ...
Ratatouille își are originile în Nisa (Franța) şi este o tocăniță din vinete, ardei, roşi, dovlecel. Poate fi servit ca fel principal, sau ca aperitiv ...
Există multe variante ale acestei faimoase spaniolă supe, dar reţeta tradiţională provine din Andaluzia. Gazpacho, servit în mod tradiţional, es ...
Metoda de a acri varza este foarte veche, încă din vremea Greciei antice, a Romei şi a Chinei. Totuşi, modul în care se prepară azi, atât de popular î ...
Paste speciale cu carne tocată și legume la cuptor. Reteta lasagna.  
Pizza cu ardei şi măsline Actualmente, pizza este răspândită în toată lumea, din Alaska până la ţărmurile Australiei. În funcţie de preferinţe, pizza ...
Ţinta bucătarului este de a îmbina gusturile într-un mod eficient pentru o armonie ideală - ceea ce e fierbinte trebuie sa fie alăturat de ...