Rețete cu: Ulei

Nu există reţete

Fetita mea adora pestele,dar nu se prea impaca cu legumele...Aceasta este reteta castigatoare,cu care am convins-o sa le manance.
Prajitura care imita ca textura si gust celebra prajitura de craciun, doar ca este mai sanatoasa , mai usor de preparat si contine mai putine calorii.
Un mic dejun sănătos și consistent. Cantitățile sunt pentru o persoană, dublați cantitățile în funcție de câte porții doriți.
4 ciocănele,1 pungă de mazăre,1 morcovel, 1 ceapă, 2 cartofi, pastă de tomate, sare, ulei, piper, mărar verde.
Ouă, ulei, făină, smântână, iaurt, praf de copt, ciuperci, ceapă, morcov, oregano, ulei, sare, piper.
Mazărea este în sine o minune a naturii, o combinație inedită de elemente nutritive și gust unic.
Pentru cei ce se grăbesc, avem o rețetă rapidă și sănătoasă doar din legume (se poate servi ca și garnitură sau ca fel principal, în funcție de prefer ...
Clasicele choux-uri cu o umplutură inedită, cu gust de mare...  și de soare... desăvârșită de castraveciorii Bonduelle.
Lecsó este o tocană de ardei cu roşii şi ceapă, servită de obicei cu carne. Există însă, multe variante la acest fel de mâncare, fie cu carne sau fie ...
Papricaş este o specialitate tradiţională maghiară, ale cărei ingrediente de bază sunt ardeiul şi carnea, cu aromă caracteristică de smântâ ...
Mâncarea a fost preluată de la indieni. Fiecare regiune are reţeta proprie pentru empanadas, acestea diferind prin mărime şi umplutură. Umplutura trad ...
Carnea raţelor crescute în apropierea Pekinului este foarte gustoasă. Procesul de preparare al raţei este destul de complicat: corpul este uns c ...
Ţinta bucătarului este de a îmbina gusturile într-un mod eficient pentru o armonie ideală - ceea ce e fierbinte trebuie sa fie alăturat de ...
Somonul marinat – fructele de mare joacă un rol semnificativ în bucătăria franceză. Somonul marinat are un efect benefic asupra organismului şi un gus ...
Există multe variante ale acestei faimoase spaniolă supe, dar reţeta tradiţională provine din Andaluzia. Gazpacho, servit în mod tradiţional, es ...
Oricine a vâzut măcar o dată plajele din Valencia îşi doreşte să petreacă acolo următoarele vacanţe, delectându-se cu delicioasele specialităţi spanio ...
Pui cu curry în stil indian Numele curry provine din limba tamiliană – kari înseamnă legumele cu sos sau sos. Este un fel de mâncare cunoscut în foar ...
Este o mâncare simplă, care poate fi atât o gustare, dar poate sta şi la baza felului principal. Thailandezii servesc cel mai des Mi Krop ...
Doner kebab este cel mai cunoscut fel de mâncare turcească din lume. Seamănă cu Shaorma arabă sau Gyrosul grecesc , numai că are şi condimente şi adao ...
Pizza cu ardei şi măsline Actualmente, pizza este răspândită în toată lumea, din Alaska până la ţărmurile Australiei. În funcţie de preferinţe, pizza ...
Felul de bază al fiecărui italian, fie că este un fermier din nord sau un mafiot. Recomandat celor îndrăgostiţi. Există multe variante pentru acest fe ...
Melanj de legume tăiate cubulețe, învăluite în maioneză de casă.
Combinație delicioasă dintre o prăjitură cu morcov și una cu griș și iaurt.
Orezul este un aliment excelent și ușor de preparat. Combinat cu ciuperci Bonduelle, lămâie și pătrunjel, devine o garnitură savuroasă îndrăgită de to ...
Quiche Loraine- este faimoasa rețetă franțuzească, ce are ca ingrediente principale: bacon afumat, ouă și smântână, așezate pe un blat subțire din alu ...
Salată cu andive, porumb, sparanghel, salată creață și sos de ciuperci.
Legume călite cu piper boabe roșu, chili, morcovi, dovleac zucchini, porumb Bonduelle, ciuperci.
Orez sălbatic cu sos de ciuperci, cruton de pâine, ou de prepeliță și salată caprese.
Supa cremă este ușor de făcut , sănătoasă și savuroasă. O modalitate de a-i determina pe cei mici să consume legume.
Culoare, savoare, armonie și veselie în farfurie, dăruite cu generozitate de mix-ul de legume Mexico de la Bonduelle! Merită încercată această rețetă!
Preferată de vegetarieni, lintea reprezintă o alegere optimă în alimentație, deoarece aceasta conține mult fier, magneziu, proteine și are un conținut ...
O rețetă delicioasă, savuroasă și destul de ușor de preparat, dacă avem deja rasolul de găină gata preparat.
O rețetă sănătoasă, având în vedere că sunt chifteluțe la cuptor, dar sunt și pline de vitamine și substanțe nutritive, datorita semințelor de in, a s ...
Ce poate fi mai sănătos decât o salată căreia îi adaugi ouă (pentru vitamina A din gălbenuș), sardine (pentru acizii grași omega 3, calciu și vitamina ...
Năutul picant cu fasole roșie este un preparat vegetarian, de origine indiană, pe care îl poți face când vrei o mâncare condimentată. Poți servi acest ...
Quinoa are un conținut ridicat de proteine și fibre, e bogată în fosfor, magneziu și fier, precum și calciu.
O rețetă tradițională în varianta de sezon, sănătoasă și foarte gustoasă.
Salata Bucătarului este alcătuită în primul rând din frunzele de salată verde cu diferite ingrediente. Reţeta de bază poate fi modificată ...
Bagheta franţuzească este unul dintre simbolurile Franţei, în special al Parisului. La fel ca şi turnul Eiffel, vin, beretă sau caşcaval, bagheta a de ...
Ratatouille își are originile în Nisa (Franța) şi este o tocăniță din vinete, ardei, roşi, dovlecel. Poate fi servit ca fel principal, sau ca aperitiv ...