Legumele în reţete culinare. Mâncare de sărbători la mare sau la munte

Trendy

Redu meniul de sărbători la doar câteva reţete culinare. Mâncare pe grill uşor de pregătit cu toate legumele – iată răspunsul la stresul asociat organizării vacanţei.

Gătiți legumele în aer liber pe grill

Dacă decideți să petreceți de sărbători la țară, la mare sau la munte, una dintre cele mai bune strategii pentru a vă bucura de această experiență domestică este să încercați cât mai multe rețete culinare, mâncare ușoară, salate, carne pe grătar și mâncăruri de legume noi care sunt altfel destul de greu de pregătit în spațiul restrâns de la oraș, unde farmecul se pierde atunci când gătim în bucătărie. Pregătirea mâncării pe grill este scuza perfectă pentru a ignora în sfârșit regula din copilărie „nu te juca cu mâncarea”.

Acum puteți face tot ce doriți cu aproximativ orice ingredient solid, pregătind pe grătar brânzeturi și legume, pește și cărnuri, grill-ul fiind spațiul perfect pentru îndeplinirea tuturor fanteziilor culinare.

Cum puteți obține legume perfecte la grătar

  • Pregătire:
    tăiați legumele în bucăți groase și frecați-le cu un ulei aromatic, cu temperatură de ardere înaltă, cu lămâie și, eventual, oțet balsamic, și așezați-le pe grătar.
  • Observați lucrurile în mișcare:
    întoarceți bucățile des și nu lăsați să se usuce;
  • Bucurați-vă de etapa finală:
    aranjați totul frumos și serviți cu dip de brânză.
, , , , , , , , , ,