Un picnic inovator: legume și pește

Trendy

Include legume crude într-o nouă experiență culinară și combină-le cu pește atunci când ieși în natură la un picnic.

Îmbogăţeşte mesele în natură cu legume proaspete

Conceptul din spatele unui picnic de succes se referă nu numai la valoarea intrinsecă a meselor în aer liber, ci și la rețetele noi pe care ai ocazia să le pregătești pentru familia ta. În acest context, îți sugerăm o perspectivă complet nouă asupra acestei probleme: nu te limita la grătare și sosuri; adaugă, în schimb, câteva elemente care vor reinventa baza tradițională a picnic-ului.

Combină, asortează și amestecă legume cu pește

Iată câteva soluții interesante dintre care poți alege atunci când te decizi să prepari un picnic complet nou, cu legume crude și pește:

  • Rade morcovi (2 bucăţi), țelină (2 bucăţi) și mere (o bucată) și servește cu macrou, fileuri de somon sau fructe de mare. Poți adăuga pătrunjel verde și frunze de coriandru pentru a optimiza această rețetă cu pește.
  • Fă o salată de ceapă, usturoi și puțin chimion sau cimbru de Cipru. Această  combinație este pur și simplu perfectă pentru orice tip de pește, în special pentru peștele marinat.
  • Ia 10 fileuri subțiri de somon; freacă carnea cu hasmatsuchi și frunze de schinduf și lasă să stea o oră. Servește cu o salată ușoară de legume crude, cum ar fi roșii, castraveți proaspeți și ceapă albă.

Dacă folosești astfel de rețete, vei remarca în curând că picnicul organizat de tine e la un complet alt nivel de înțelegere culinară, întrucât carnea de pește și legumele crude sunt în același timp sănătoase și atractive atunci când sunt servite în natură.