• feasting

Ce este la modă în bucătărie în 2015?

Trendy

Fii la modă nu doar în materie de vestimentație și stil, dar și în propria bucătărie! Care sunt noile idei culinare din 2015?

Vești bune: este din nou la modă să gătești și să te bucuri de mâncăruri gustoase alături de prietenii și familia ta. Poate că viața o ia razna uneori, iar mâncatul în oraș sau călătoriile nu sunt pe măsura buzunarului. Dar poți oricând să mergi într-o călătorie culinară, fără să ieși din bucătărie. În plus, copiii vor deveni propriile tale ajutoare de bucătar, din ce în ce mai mult și mai des. Această tendință devine extrem de populară. Iar acesta este motivul pentru care copiii vor fi cu siguranță ajutoare de nădejde în bucătărie în 2015, căci este cea mai bună modalitate de a-ți petrece timp de calitate alături de întreaga familie!

What is trendy in 2015 in the field of cooking?

Trebuie să remarci cea mai nouă tendință în materie de stil de viață: nu doar alimentație naturală, ci și materiale naturale pentru servirea mesei. Bolurile de lut, farfuriile din lemn și servețelele din bumbac vor aduce un plus de căldură în căminul tău. Această schimbare va face ca mâncarea ta preferată să aibă un gust și mai bun.

What is trendy in 2015 in the field of cooking?