“Tricolorii”

Trendy

Sparanghelul există în trei culori.

Cum se consumă asparagusul?

Asparagusul poate fi consumat crud, la abur, fiert, la grătar, la cuptor sau ca ingredient dintr-o caserolă pentru prânz sau dintr-o salată. Vasele înalte și cu diametru mic sunt speciale pentru fierberea tulpinilor lungi de asparagus, imersând tulpina în apă, în timp ce extremitățile fragede se prepară datorită aburului rezultat prin fierbere. Nu este neapărat nevoie să cumperi un vas special pentru a prepara asparagusul în mod corect. Secretul unui asparagus perfect găsit este de a-l “găti foarte puțin.”

Cumpărăm sparanghel verde, uşor violet sau alb. Este aceeaşi specie de plantă, totuşi cultivată în condiţii diferite de luminozitate. Sparanghelul verde creşte în lumină naturală, cel alb creşte pe stive sau fără accesul luminii, iar celui violet i se permite doar să scoată puţin capul din pământ.

asparagus

,