• eating

Mâncare pentru copii în caserole de gustări aspectuoase

Frumos

Pregătiţi porţii de mâncare pentru copii cu grijă pentru detalii: culoarea şi aspectul porţiilor sănătoase vor face experienţa gustării de la ora 10 mult mai plăcută!

Faceţi-vă copilul fericit reinventând pacheţelul cu gustarea de la ora 10 într-un mod creativ, având în acelaşi timp grijă să îi oferiţi gustări echilibrate şi sănătoase. Există strategii specifice pentru a pregăti mâncare pentru copii, iar avantajele sunt fantastice din punctul de vedere al aspectului mâncării.

Câteva sugestii simple

În plus, urmând criterii estetice veţi vedea că este mult mai uşor de integrat în dieta copilului o cantitate mai mare de fructe şi legume. Urmaţi paşii de mai jos pentru a beneficia pe deplin de avantajele pregătirii unei porţii la caserolă cu aspect realmente unic şi autentic pentru copilul dumneavoastră:

  1. Alegerea caserolei perfecte nu este o treabă uşoară: puteţi alege un model tematic (de exemplu cu un personaj preferat), însă vă sugerăm ceva simplu. Verificaţi numărul de compartimentări din interiorul caserolei şi asiguraţi-vă că dimensiunile şi tipul compartimentării lasă loc pentru felul principal, pentru o salată, un desert şi, eventual, încă ceva.
  2. Jumătate din volum trebuie să fie dedicat felului principal, aproximativ un sfert trebuie să fie pentru salată şi încă aproape un sfert pentru desert. Un mic compartiment trebuie să fie locul elementului de atracţie care poate fi o surpriză sau un aliment preferat.
  3. Indiferent ce mâncare puneţi exact, încercaţi să menţineţi un aspect vesel şi colorat, proaspăt şi atrăgător. În felul principal puteţi introduce of fiert, sfeclă şi alte ingrediente care arată bine. Pentru desert alegeţi ceva contrastant. Salata trebuie să fie o explozie de culoare. Pentru a obţine aceste efecte puteţi folosi legume proaspete din conserve de la Bonduelle.

Trebuie să oferiţi copilului hrană uşor de consumat, totul trebuie să fie curat şi frumos aranjat şi veţi vedea cum într-o săptămână copilul dumneavoastră va uita de hamburger, cheeseburger şi alte produse similare la care are acces.