• eating

Integrează rețete de vacanță în mâncăruri de toamnă

Frumos

Unele mâncăruri de toamnă ar trebui să rețină simplitatea și șarmul rețetelor de vacanță; ca să reușești, trebuie să fii creativă și intuitivă în același timp.

Unul dintre lucrurile de bază după care tânjesc cei mici atunci când așteaptă vacanța este șansa de a încerca rețete de vacanță. În majoritatea situațiilor, astfel de mâncăruri nu sunt altceva decât soluții de sezon pe care le găsești în bucătărie, dar copiii le asociază cu spiritul vacanței.

Mai jos, vei găsi două moduri interesante de a păstra spiritul vacanței viu prin crearea unor mâncăruri de toamnă inteligente. Ambele sunt potrivite pentru copii și, în plus, sănătoase și nutritive.

Legume cu aromă de vară – delicios

Aceasta este, de fapt, mult mai ușoară decât ar părea; alege legumele care îi plac copilului tău și, dintre acestea, alege-le exact pe cele pe care le poate asocia cu un eveniment specific, cum ar fi o petrecere de zi de naștere sau altceva similar. Asigură-te că le pregătești exact la fel pentru a-ți îndeplini sarcina.

Folosește câteva dressing-uri excelente pe care le foloseai în timpul verii; copiii pot uita gustul unei legume anume, dar își vor aminti întotdeauna aroma delicioasă a unui dressing bine făcut.

Pregătește legume crude și ușoare

Datorită temperaturilor mari din timpul verii, majoritatea rețetelor de legume sunt ușoare și se folosesc de legume crude. Mâncărurile de toamnă ar trebui să rețină acest aspect pentru a păstra spiritul vacanței în timpul zilelor de școală.

Cu toate acestea, nu uita că variația are o importanță cheie; cu cât reușești să integrezi legume gustoase noi, cu atât mai mult le va aprecia copilul tău de la o zi la alta.