Tabelul caloric al alimentelor

Frumos

Învață să-ți pregătești mesele tale – descoperă care sunt valorile nutriționale și câte calorii au alimentele pe care le consumi.

Preparate sănătoase și frumoase pentru o minte echilibrată și o siluetă frumoasă

Indiferent de scopul pentru care ții cont de numărul de calorii pe care îl consumi zilnic – fie că îți dorești să slăbești, să îți menții greutatea sau poate doar să ții evidența caloriilor – poți alege să mănânci alimente sănătoase, frumoase și gustoase. Mai mult, poți încerca noi „provocări” culinare, încercând să introduci în dieta ta ingrediente necunoscute până acum. Vezi tabelul nostru de calorii [link] pentru diferite alimente sau pentru diferite rețete [link]. În felul acesta, poți alege din mai multe opțiuni care să îți satisfacă toate simțurile.

Tabelul caloric al alimentelor

Nu uita să te răsfeți!

Poți pregăti o mulțime de rețete cu ajutorul cărora să îți ții caloriile sub control. Dar ce faci când vine vorba de desert? Nu e nimic rău în a ne răsfăța din când în când cu o bucățică de ciocolată, o felie de tort sau o cupă de înghețată. Plănuiește-ți în avans numărul de calorii pe care urmează să îl consumi, astfel încât să nu renunți la desertul preferat. Vei găsi pe site-ul și pagina noastră o mulțime de opțiuni.

Tabelul nostru de calorii te va ajuta să numeri caloriile din farfurie!

, ,