Ciorbă vietnameză Pho

8 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Oasele şi carcasele de pui se spală bine, se acoperă cu apă rece, se fierb şi se înlătură spuma de la suprafaţa fierturii.
  • Ceapa se frige pe grătar sau se rumeneşte la flacără, se adaugă la oala cu oase şi cu carcase de pui. Ghimbirul se curăţă, se rumeneşte la flacără sau se frige la grătar. Se striveşte şi se adaugă la ciorbă. Se fierbe la foc scăzut aproximativ 5 ore, apoi se strecoară.
  • Macaroanele de orez se fierb separat şi se pun în ciorbă. Se adaugă la supă şi bucăţile fierte de carne de vită sau de pui. Se presară cu frunze de coriandru proaspăt şi cu ceapă verde tocată.


Mod de servire:Se serveşte cu bucăţele de lămâie şi cu oţet, condimentată cu usturoi şi ardei iute.





Autor: Bonduelle