Mi Krop - Tăiţei Thai prăjiţi

4 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Se încălzesc cele 3 pahare de ulei. Se rup tăiţei de orez. Se scufundă porţii mici de tăiţei în uleiul clocotit. Când devin maro trebuie imediat scoşi. Macaroanele pregătite se pun pe un prosop de hârtie la uscat.
  • Ouăle se bat cu furculiţa, apoi se toarnă în uleiul clocotit în aşa fel încât să obţinem fâşii. Se extrag şi se taie în fâşii înguste.
  • Se prăjeşte bine tofu
  • Se lasă o parte din ulei în tigaie şi se prăjeşte în el usturoiul marinat şi şalotele.
  • Se taie carnea de porc şi se prăjeşte
  • Se curăţă, se taie şi se prăjesc creveţii. Toate ingredientele, în afară de tofu, se combină şi se pun pe farfurie.
  • Se amestecă toate ingredientele în aşa fel încât să avem o consistenţă de sos.

 

Mod de servire:Se servesc macaroanele decorate cu ceapă verde, chilli şi tofu. Sosul se serveşte în recipiente mici, ca fiecare să poată să toarne pe felul de mâncare.





Autor: Bonduelle