Supă de vită de duminică

CAULIFLOWER_400gSPRING_CARROTS_400g
4 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Spală carnea în apă rece și fierbe-o 10 minute, apoi spal-o iar; așeaz-o într-o oală adâncă și toarnă 3 litri de apă peste ea.
  • Curăță ceapa, spală legumele și taie-le în jumătăți, pe lungime. Adaugă legumele peste carne.
  • Gătește la foc mediu până când carnea devine moale. Adaugă sare și piper când este aproape gata.


Cum să faci sosul de tomate:

  • Încinge puțin ulei într-o tigaie și adaugă două linguri de făină, apoi toarnă 500 ml de suc de tomate și amestecă cu un tel timp de 5 minute pentru a preveni formarea de bulgări.
  • Când e gata, adaugă puțină sare, un vârf de cuțit de zahăr și un vârf de cuțit de praf de usturoi.


Sugestie de servire:
Servește supa cu tăiței. Aranjează legumele și carnea pe o farfurie separată. Servește-o după supă, cu sos de tomate.





Autor: Bonduelle