Caldo Verde – supă portugheză cu varză și legume

4 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Varza se spală în apă rece. Apoi se separă frunzele de cotor şi se toacă mărunt.
  • Varza astfel tocată se lasă o jumătate de oră.
  • Cârnaţii se împung cu furculiţa în mai multe locuri şi se fierb în apă la foc mare. Când apa dă în clocot se micşorează focul şi se fierb timp de 15 minute. Apoi se scurge apa l şi cârnații se taie în felii mărunte.
  • Cartofii se curăţă şi se fierb în apă sărată timp de 15 minute.
  • Scoateţi cartofii din apă şi pregătiţi-i pentru piure. Apoi puneţi piureul înapoi în apă în care aţi fiert cartofii.
  • Adăugaţi uleiul şi fierbeţi totul.
  • Varza tocată se pune în oală şi se fierbe timp de 5 minute.
  • Puneţi în oală cârnaţii şi fierbeţi timp de 3 minute.




Autor: Bonduelle