Învață să prepari piept de pui la grătar cu "Sombrero"

RO_BG_12AF_RO_Gold_Mexico_MixRO_BG_12AF_RO_Red_Beans_CHARN
4 Număr de porții

Instrucţiuni


Piept de pui la grătar marinată:

  • Se pun într-un vas toate componentele lichide şi usturoiul tocat mărunt.
  • Se marinează pieptul de pui timp de 24 ore în frigider.
  • Se frige pe grătar. 

Pregătirea salatei „Sombrero”:

  • Pieptul de pui fiert se lasă să se răcească după care se taie în cuburi.
  • Roşiile pelati se taie în părţi mici.
  • Brânza Cedar se dă pe o răzătoare cu ochi mare, pentru legume.
  • Ardeiul jalapeno şi ceapa roşie se taie în cuburi.
  • Salata crocantă “Sombrero” se amestecă cu produsele tăiate, după care adăugăm coriandru proaspăt sare şi piper după gust.
  • Umplutura astfel pregătită se pune pe tortilla şi se rulează. 

Crema din fasole roşie Kidney:

  • Morcovul tocat mărunt împreună cu ceapa roşie se prăjesc uşor în unt, după care adăugăm fasolea roşie Kidney şi decoct din pasăre cu usturoi tăiat.
  • Fierbem produsele până se înmoaie după care se trec prin mixer. Adăugăm smântână şi condimentăm după gust cu sare şi piper.

 

Mod de servire:Se pune pe farfurie crema din fasole. Peste acesta aşezăm pieptul de pui, în formă de felii groase prăjite la grătar.
Alături se pune salata „Sombrero” încălzită în cuptor pe tortillas, cu smântână acră.
Se decorează cu coriandru proaspăt şi cu ceapă verde.





Autor: Bonduelle