Știi cum se prepară Bogrács – gulaş unguresc? Descoperă o rețetă simplă și rapidă

SPRING_CARROTS_400gFasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR, 400g
Lecsó este o tocană de ardei cu roşii şi ceapă, servită de obicei cu carne. Există însă, multe variante la acest fel de mâncare, fie cu carne sau fie ...
4 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Se curăţă şi se taie ceapa - se încălzeşte uleiul într-o tigaie mare , se adaugă ceapa şi  usturoiul tocat şi se călesc.
  • Se taie carnea de vita în cuburi sau în felii şi se pune într-o oală cu boiaua de ardei şi sare, se pune apă şi se fierbe un pic la aburi.
  • Când se evaporă o parte din apă se pune încă aproximativ un litru de apă adăugându-se şi legumele: ardeii, roşiile, morcovul, pătrunjelul şi ţelina. Se fierbe încă odată.
  • Se adaugă cartofi tăiaţi în cuburi şi fasolea (putem să tăiem păstăile în jumătăţi sau să cumpărăm fasolea congelată – gata tăiată) şi se fierbe încă 15 minute până se înmoaie toate ingrediente (dar nu prea mult)

Mod de servire:

Ciorba de gulaş se serveşte caldă, cu pâine şi vin roşu sec





Autor: Bonduelle