Somon cu wasabi

Ingrediente

Creveţii, care l-au îmbogăţit pe Forest Gump, ocupă un loc de cinste în meniul marin. Cu cât ne îndepărtăm de ţărâm, cu ...
Când este preparat în mod corect, acest orez este uşor lipicios.
Ramen este supa de taitei japoneza,care isi are originile in China. Este un fel de fast food,daca nu luam in considerare pregatitul supei. Se intalnes ...
4 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Se pun fileurile la marinată compusă din: uleiul de susan, ghimbirul, sosul de soia, 1 linguriţă wasabi.
  • Se varsă într-o pungă de plastic tare, apoi se adaugă fileurile. Se închide pungă şi se marinează peştele 4-6 min, se întoarce punga frecvent.
  • Se scoate peştele iar marinata se păstrează pentru prăjire.
  • Se combină maioneza cu 1 linguriţă de wasabi şi cu arpagicul.
  • La foc mediu se încălzeşte tigaia, se aranjează peştele cu marinata şi se prăjeşte 3-5 min.


Mod de servire:Serviţi cu sos de maioneza.





Autor: Bonduelle