Sauerkraut - varză murată

Ingrediente

Salatele de cartofi de diferite feluri sunt servite în mod diferit. In partea de sud a Germaniei se servesc de obicei calde sau chiar fierbinţi, ...
„Bigos” este o o mâncare din varză înăbuşită cu adaosuri din diverse cărnuri, mezeluri, legume şi ciuperci.
8 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Se spală şi se usucă bine varza
  • Se fierbe cel puţin 1,5 oră într-o cantitate de apă care să acopere varza
  • Într-un vas mai greu se rumeneşte ceapa, fără a folosi grăsime
  • Apoi se adaugă varza, se amestecă bine cu ceapa, cu boabele de ienupăr, sucul de lămâie şi verdeaţa.
  • La sfârşit se toarnă supa de legume în varză
  • Se clătesc bine căţeii de usturoi şi se pun fără a fi curăţaţi în partea de mijloc a verzei.
  • Se acoperă şi se fiebe la foc mic circa 1 oră




Autor: Bonduelle