Käsekuchen - budincă cu brânză

Ingrediente

Salatele de cartofi de diferite feluri sunt servite în mod diferit. In partea de sud a Germaniei se servesc de obicei calde sau chiar fierbinţi, ...
Mâncarea a fost preluată de la indieni. Fiecare regiune are reţeta proprie pentru empanadas, acestea diferind prin mărime şi umplutură. Umplutura trad ...
4 Număr de porții

Instrucţiuni


Blatul sau coaja:

  • Într-un castron mare se amestecă toate ingredientele; se adaugă unt, se amestecă până ce aluatul devine omogen
  • Se împarte aluatul în două părţi
  • Prima jumătate acoperă fundul tigăii până la 23 de cm, cealaltă jumătate se toarnă până la linia de pe margine
  • Se poate încerca să se facă acest lucru cu mâinile
  • Se răceşte înainte de a fi umplut

Budinca:

  • Se încinge cuptorul până la 190 grade C
  • Se rade brânza prin sită
  • Se amestecă pudra de porumb cu bicarbonatul de sodiu
  • Intr-un castron mare se amestecă brânza, zahărul, ouăle, coaja de lămâie şi vanilia
  • Se bate până la o consistenţă omogenă
  • Se adaugă amestecul cu pudră de porumb şi bicarbonatul de sodiu
  • Se toarnă smântâna, se adaugă stafidele şi se amestecă
  • Se toarnă compoziţia pregătită în blat şi se coace o oră sau până se rumeneşte
  • Miezul trebuie să fie moale
  • Se stinge cuptorul şi se lasă uşa deschisă
  • Se lasă prăjitura să se răcească la temperatura camerei




Autor: Bonduelle