Fasole roșie în nuci

RO_BG_12AF_RO_White_Beans_CHANN

Ingrediente

Oricine a vâzut măcar o dată plajele din Valencia îşi doreşte să petreacă acolo următoarele vacanţe, delectându-se cu delicioasele specialităţi spanio ...
3 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Clătește fasolea sub jet de apă, pune-o într-o cratiță și dă la fiert la foc mediu.
  • Adaugă apă de câteva ori în cratiță, pentru a evita ca fasolea să se ardă.
  • Când fasolea este gata, toarnă socul într-un alt vas.
  • Pisează nucile, apoi usturoiul, coriandrul, țelina și salvia proaspete, toate laolaltă.
  • Adaugă coriandru uscat (condimente uscate) în amestec și diluează-l cu sucul de pe fasole.
  • Pune amestecul în cratiță peste fasole și amestecă încet cu o lingură; sosul nu trebuie să acopere complet fasolea.
  • Adaugă câteva semințe de rodie. Adaugă sare și piper după gust.


Sugestie de prezentare
Lasă mâncarea într-un loc răcoros înainte de a o servi. Apoi pune-o pe o farfurie cu frunze de lăptucă și servește-o oaspeților cu carne.





Autor: Bonduelle