Maioneză

Bagheta franţuzească este unul dintre simbolurile Franţei, în special al Parisului. La fel ca şi turnul Eiffel, vin, beretă sau caşcaval, bagheta a de ...
Somonul marinat – fructele de mare joacă un rol semnificativ în bucătăria franceză. Somonul marinat are un efect benefic asupra organismului şi un gus ...
4 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Înainte de a începe pregătirea maionezei, trebuie să ne asigurăm că toate ingredientele sunt la temperatura bucătăriei.
  • Se separă gălbenuşurile de albuşuri. Apoi, se pun gălbenuşurile într-un vas.
  • Se amestecă gălbenuşurile cu oţetul, muştarul, sarea şi piperul până compoziţia devine cremoasă şi tare şi nu se va lipi de blender (2-3 min.). Se adaugă treptat uleiul, se amestecă tot timpul până când crema capătă consistenţă uniformă.
  • Se condimentează după gust.




Autor: Bonduelle