Cuisses de grenouilles - pulpe de pui de baltă în sos de vin alb

Bagheta franţuzească este unul dintre simbolurile Franţei, în special al Parisului. La fel ca şi turnul Eiffel, vin, beretă sau caşcaval, bagheta a de ...
Reteta maioneza Există foarte multe variaţiuni ale legendei despre introducerea maionezei în bucătăria franceză. Numele ei provine din cuvântul manie ...
3 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Pulpele udate cu bere se pun în castron, după două ore se strecoară.
  • Apoi pulpele se tăvălesc în făină. Șalotele tocate şi usturoiul se aruncă pe untul topit şi încins, apoi se adaugă treptat şi puii de baltă. Se prăjesc aproximativ 10 minute, cu grijă, ca să nu se ardă. Se condimentează după gust, apoi se adaugă vin alb şi se fierb înăbuşit timp de încă 10 minute.
  • Gălbenuşurile se bat şi se amestecă cu smântâna. Sosul astfel creat se toarnă peste carnea din castron. Apoi se adaugă sucul de lămâie şi pătrunjelul.


Mod de servire:Pulpele se servesc în sosul în care au fost înăbuşite.





Autor: Bonduelle