Somon cu alune în stil evreiesc

Ingrediente

Este mâncare tradiţională a bucătăriei evreieşti. Prăjitură din cartofi are mai multe versiuni, cel mai cunoscut este Kugel de cartofi cu macaroane. M ...
Hreanul japonez este mult mai iute decât cel tradiţional, prin urmare se recomandă folosirea lui cu prudenţă. Wasabi este important pentru sushi sau s ...
2 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Într-o farfurie adâncă se bat ouăle cu o lingură de apă
  • Într-o farfurie separată se amestecă pesmetul, condimentele şi alunele
  • Fileurile de somon se înmoaie în cele două ouă bătute, apoi în amestecul din pesmet, condimente şi alune.
  • Astfel preparate, se coc în cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 200 C timp de circa 12 min. până când capătă o culoare maronie.


Mod de servire:
Se servesc cu lămâie tăiată în patru.





Autor: Bonduelle