Fu Yung - omletă chinezească cu pui, varză, ciuperci si ţelină

RO_BG_Sliced_Marinated_Mushrooms_2RO_BG_12AF_RO_Mung_beans_CSOJ
Carnea raţelor crescute în apropierea Pekinului este foarte gustoasă. Procesul de preparare al raţei este destul de complicat: corpul este uns c ...
Ţinta bucătarului este de a îmbina gusturile într-un mod eficient pentru o armonie ideală - ceea ce e fierbinte trebuie sa fie alăturat de ...
4 Număr de porții

Instrucţiuni


  • Carnea de pui se taie în bucăţi mici, se taie ciupercile în felii subţiri, se taie mărunt ţelina. Se adaugă mugurii de fasole mungo şi se amestecă totul. Se taie mărunt ceapa, în oala wok se încinge uleiul, se adaugă mai întâi ceapa apoi celelalte ingrediente.
  • Se prăjeşte amestecând, se adaugă sare şi piper. Se lasă la răcit.
  • Se bat ouăle şi se adaugă la carnea prăjită cu legume. Totul se amestecă bine. Din nou se încălzeşte în wok uleiul şi se toarnă amestecul pregătit înainte. Se prăjeşte amestecând uşor cu o lingură de lemn în ambele direcţii. Când omleta se încheagă, se întoarce pe cealaltă parte şi se prăjeşte până când marginile se rumenesc.
  • Sosul: se găteşte într-o oală supa, se adaugă sosul de soia, vinul şi piperul. Se ia de pe foc. Se amestecă făina cu apă şi se toarnă puţin câte puţin în supă, amestecând continuu până când sosul se îngroaşă. Se adaugă ulei şi din nou se amestecă.
  • Se pune sosul din nou pe foc şi se amestecă, după care se toarnă peste omletă.


Mod de servire:A se servi fierbinte.

Autor: Bonduelle